Corul Mixt

Posted in Formatii Corale

 

“Lăudaţi pe Domnul ! Căci este frumos să lăudăm  pe Dumnezeul nostru, căci este plăcut şi se cuvine să-L lăudăm”.
Ps. 147:1


Închinarea şi lauda este răspunsul nostru la dragostea pe care ne-a arătat-o Dumnezeu prin jertfa Domnului Isus.  “Ca popor al Domnului, cântăm cântarea iubirii noastre pentru Cel care Şi-a dat viata pentru noi si ne-a răscumpărat cu sângele Lui. E adoraţia sufletului nostru pentru  Regele vieţii”.
 

Corul Barbatesc

Posted in Formatii Corale

 Lucrarea de slujire a corului bărbătesc al Bisericii Creştine Baptiste “Speranţa” Reşiţa s-a conturat pe la începutul anului 2004, la aproximativ doi ani de la deschiderea acestei biserici în cartierul Govândar.
În cadrul corului bărbătesc al Bisericii Noastre slujesc 50 de fraţi, iar dirijorul corului este Nicolae Moldovan, cel care în urmă cu peste 30 de ani a pus bazele primului cor bărbătesc in Biserica Baptistă Nr.1 din Reşiţa de la acea dată.

 

Olimpiada Biblica

Posted in Copii

Este un concurs de cunoştiinţe biblice cu o cuprindere pe întreg teritoriul României, având nivele de desfăşurare (biserică, comunitate, naţională).

Olimpiada Biblică reprezintă pentru copii
  • motivaţie suplimentară de a studia Cuvântul Domnului,
  • mare bucurie de a-şi revedea colegii de pe cuprinsul ţării
  • tabără gratuită de o săptămână cu concursuri, părtăşie, studiu, jocuri şi alte activităţi.
 

Corul Copiilor

Posted in Copii

 

“Voi lăuda pe Domnul din toată inima mea, voi istorisi toate minunile Lui. Voi face din Tine bucuria şi veselia mea, voi cânta Numele tău, Dumnezeule Prea Înalte”
Psalm 9:1-2
Copiii sunt o binecuvântare a lui Dumnezeu pentru noi şi de aceea îi creştem în frica Domnului şi îi învăţăm Scriptura şi închinarea prin cântare.

 

Mai multe articole...