400 ani de marturie baptista in lume

Posted in Evenimente

Comunitatea Bisericilor Creştine Baptiste Caraş-Severin, organizează Duminică, 18 octombrie 2009, ora 10, Festivitatea jubiliară de 400 ani de mărturie baptistă în lume, eveniment ce va avea loc la Sala Polivalentă din Reşiţa.

Cu această ocazie vor fi prezenţi invitaţi care vor vesti Cuvântul lui Dumnezeu din conducerea Federaţiei Baptiste Europene, din conducerea Uniunii Baptiste din România, iar din partea Comunităţii Baptiste Caraş -Severin vor fi prezentate scurte referate despre crezul biblic al baptiştilor şi despre mărturia baptistă în judeţul nostru, în ţară şi în lume.

În program vor fi de asemenea: o fanfară formată din instrumentişti ai mai multor biserici din judeţ, un cor mixt format din corurile reunite ale mai multe biserici şi un cor bărbătesc din bisericile baptiste din Valea Almajului.

Să ne unim în aceste zile în post şi rugăciune pentru toate aceste evenimente ca ele să fie spre gloria lui Dumnezeu şi încurajarea Bisericilor Baptiste din Comunitatea Caraş-Severin la o viaţă de mărturie spre mântuirea multor oameni.