Botez in Biserica Speranta

In ultima duminica din luna februarie (25.02.2018) ne-am bucurat cu toata biserica, impreuna cu Cerul pentru cele noua suflete ce l-au marturisit pe Domnul Isus in apa botezului. Cuvantul lui Dumnezeu a fost predicat de fratele Dan BOTICA, pastor in Biserica Emanuel din Oradea iar textul biblic a fost citit din Matei 3:13 - 4:2.

Cei care au acceptat mantuirea lui Dumnezeu si l-au marturisit in apa botezului:

Bojinescu Laura
Dogan Floarea
Seico Miriam
Ianas Ana Maria
Timar Augustin
Tanase Viorel
Brindea Julia
Simon Ariana
Lapadat Roxana

Binecuvantare KATIA MARIA HOCHDORFER

Duminica 11 februarie 2018 in serviciul de dimineata, fratele pastor Dumitrascu, impreuna biserica s-a rugat, cerand Domnului binecuvantarea Lui si calauzirea pasilor pentru darul cu care Dumnezeu a binecavantat famila HOCHDORFER, micuta KATIA MARIA.

Binecuvantare NOAH & HADASA

Noah DAVID

Duminica 4 februarie 2018 in serviciul de seara, familia David a adus darul primit de la Dumnezeu, micutul NOAH DAVID, in fata bisericii si l-a dedicat lui Dumnezeu pentru ca El sa-l pazeasca si sa-i calauzeasca pasii in viata.

 

 

 

 

 


 

 

HADASA TREICA-BONTA

 

In acelasi serviciu biserica s-a rugat impreuna fratele pastor Catalin CONSTANTIN pentru  HADASA, fiica familiei TREICA-BONTA. 

16 ani de umblare cu Dumnezeu

 „... Enoh a umblat cu Dumnezeu trei sute de ani...Enoh a umblat cu Dumnezeu, apoi nu s-a mai vazut, pentru ca l-a luat Dumnezeu.” – Geneza 5:22-24

Noi Biserica Speranta am implinit in 16 ani de umblare cu Dumnezeu si ne dorim sa continuam sa pasim pe urmele Domnului Isus pana cand Tatal va hatara sa mergem la El.
In aceasta perioada de 16 ani Biserica Speranta, ca organism spiritual viu s-a ingrijit in permanenta ca umblarea sa sa fie doar pe urmele Domnului.

„Voi sa mergeti dupa Domnul, Dumnezeul vostru, si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; de glasul Lui sa ascultati; Lui sa-I slujiti si de El sa va alipiti.” Deuteronom 13:4

Importanta prezentei lui Dumnezeu

Luni,  01 ianuarie 2018, am sarbatorit in Casa Domnului, prima zi a anului.  Cu acest prilej am citit din Sfanta Scriptura de la Isua 3:1-11 iar mesajul predicat de fratele pastor Gelu Dumitrascu s-a intitulat:
Importanta prezentei lui Dumnezeu

MESAJUL INTRUPARII

In seara de ajun a Nasterii Domnului in program am avut corul copiilor ce ne-au adus vestea buna a nasterii Domnului Isus.
Bucuria a continuat cu citirea Cuvantului Sfant din Evrei 1:1, 2 si Ioan :16
In primele doua versete din primul capitol din Epistola catre Evrei se regaseste esenta mesajelor predicate de fratele pastor Gelu DUMITRASCU cu ocazia acestor sfinte sarbatori:
„După ce a vorbit în vechime părinţilor noştri prin proroci, în multe rânduri şi în multe chipuri, Dumnezeu, la sfârşitul acestor zile, ne-a vorbit prin Fiul, pe care L-a pus moştenitor al tuturor lucrurilor şi prin care a făcut şi veacurile.”