Botez 29.07.2018

Duminica, 29 iulie 2018, in serviciul de dimineata patru suflete au marturisit pe Domnul Isus in apa botezului iar in serviciul de seara s-a oficiat rugaciunea de “punere a mainilor” asupra celor care s-au botezat de dimineata.

Cu aceasta ocazie a fost alaturi de noi fratele pastor Mihai MIHUT, predicand evanghelia atat in serviciul de dimineata cat si in cel de seara.

Nunta Nori si Laurentiu TEPENEU

Duminica, 08 iulie 2018, intr-un serviciu dedicat, Nori si Laurentiu TEPENEU au ales sa spuna “DA” in fata lui Dumnezeu si a bisericii Speranta Resita. Programul a fost sustinut de invitatii la nunta iar mesajul divin a fost predicat de fratele pastor Gelu DUMITRASCU. Cununia religioasa a fost oficiata de pastorul bisericii noastre, fratele Gelu.

Binecuvantare Alex Emanuel ROIBAN

In serviciul de dimineata in 08 iulie 2018 familia Roiban, Vasi si Elena, au adus, pentru prima oara in Casa Domnului, pe Alex Emenuel, copilasul cu care Dumnezeu i-a binecuvantat. Momentul rugaciunii a fost precedat de un program sustinut de corul copiilor bisericii.
Cu acest prilej, fratele pastor Gelu DUMITRASCU si cei doi parinti au inaltat rugaciuni pentru Alex Emanuel, rugaciuni prin care au cerut ocrotirea divina si calauzirea pentru cresterea si educarea acestuia.

 

Nunta Alina Ciortuz si Nelutu Buriman

“La nunta a fost chemat si Isus…Sa faceti orice va zice”
Ioan 2:2 si 5

In serviciul de dimineata din 24 iulie 2018, Biserica Speranta a celebrat cununia religioasa a Alinei Cortuz si a fratelui Nelutu Buriman, membru in biserica din Coronini. Ceremonia a fost oficiata de fr. Gelu DUMITRASCU si fr. Ilie MILUTIN , pastorii celor doua biserici.

Le dorim tinerilor casatoriti o umblare indelungata cu Isus pe acest pamant.

Binecuvantare Sofia Anais Maftei

Dumnezeu a binecuvantat famila Maftei Jitareanu cu cea de a doua fetita, Sofia Anais. La partasia din dimineata zilei de 20.05.2018 parintii Teo si Gordana impreuna cu fetita cea mare Iovana-Damaris au adus in Casa Domnului, pentru prima data pe cel mai nou membru al familiei.

In aceasta zi, biserica a fost condusa in inchinare de un grup de copii iar fratele pastor, in predica, ne-a aratat cateva lucruri care impiedica copii sa vina la Dumnezeu.

In cadrul acestui serviciu divin  fratele pastor Gelu Dumitrascu, impreuna cu parintii, au cerut binecuvantarea Domnului pentru aceasta familie si in primul rand au chemat numele Domnului asupra Sofiei Anais.

Dumnezeu sa o binecuvinteze si sa-i insoteasca pasii in acesta lume.

Botez în Biserica Baptistă Speranța Reșița

In ultima duminica din luna februarie (25.02.2018) ne-am bucurat cu toata biserica, impreuna cu Cerul pentru cele noua suflete ce l-au marturisit pe Domnul Isus in apa botezului. Cuvantul lui Dumnezeu a fost predicat de fratele Dan BOTICA, pastor in Biserica Emanuel din Oradea iar textul biblic a fost citit din Matei 3:13 - 4:2.

Cei care au acceptat mantuirea lui Dumnezeu si l-au marturisit in apa botezului:

Bojinescu Laura
Dogan Floarea
Seico Miriam
Ianăș Anamaria
Timar Augustin
Tanase Viorel
Brindea Julia
Șimon Ariana
Lăpădat Roxana

Binecuvântare KATIA MARIA HOCHDORFER

Duminica 11 februarie 2018 în serviciul de dimineață, fratele pastor Dumitrașcu, împreună cu biserica s-a rugat, cerând Domnului binecuvantarea Lui și călăuzirea pașilor pentru darul cu care Dumnezeu a binecuvântat famila HOCHDORFER, pe micuța KATIA MARIA.

Binecuvantare NOAH & HADASA

Noah DAVID

Duminica 4 februarie 2018 in serviciul de seara, familia David a adus darul primit de la Dumnezeu, micutul NOAH DAVID, in fata bisericii si l-a dedicat lui Dumnezeu pentru ca El sa-l pazeasca si sa-i calauzeasca pasii in viata.

 

 

 

 

 


 

 

HADASA TREICA-BONTA

 

In acelasi serviciu biserica s-a rugat impreuna fratele pastor Catalin CONSTANTIN pentru  HADASA, fiica familiei TREICA-BONTA.