Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Serviciu de evanghelizare - invitat RUSU TIMOTEI
Sunday, 18. March 2018, 06:00pm
Hits : 1022

Fratele pastor Rusu Timotei ne-a predicat din Romani 1 versetele de la 16 la 32. Fratele ne-a explicat ca Dumnezeul nostru este unul atotputernic, bun si milostiv, dar si unul sfant si drept. De asemenea ne-a a prezentat 7 adevaruri ale maniei lui Dumnezeu:

1.Mania lui Dumnezeu nu este ca cea a omului (V 18) : - Mania lui Dumnezeu nu are scopul de a impune ceva si nu este niciun act subiectiv, pentru ca Dumezeu este singurul care este 100% obiectiv

2.Mania lui Dumnezeu nu este nici ca cea a zeiilor (V 18): - Mania lui Dumnezeu nu este una capricioasa, irascibila,ca cea a zeiilor, ci este impotriva raului si a oricarei neascultarii a omului.

3.Mania lui Dumnezeu este o expresie a caracterului Sau: - El este sfant si iubitor, iar mania Lui este indreptata spre pacat si pacatosi

4.Mania lui Dumnezeu este vizibila, dar nu in forma ei finala(v21-24): - lucrul acesta se observa in comportamentul oamenilor, deoarece Dumnezeu nu opreste pacatul.

5.Mania lui Dumnezeu a fost revarsata asupra Fiului Sau, Domnul Isus Hristos(Isaia 53 3-10): - Fiul lui Dumnezeu a platit pentru pacat in locul fiecaruia, la Calvar.

6.Exista o zi in care Dumnezeu isi va arata mania(Rom 2:5): - va veni o zi in care cei pacatosi vor fi separati pe veci de Dumnezeu si copii Lui se vor intalnii cu El.

7. De mania lui Dumnezeu se poate scapa: - lucrul acesta nu se poate face printr-un ritual, ci prin pocainta, cata vreme Dumnezeu mai are rabdare. 

7. De mania lui Dumnezeu se poate scapa: - lucrul acesta nu se poate face printr-un ritual, ci prin pocainta, cata vreme Dumnezeu mai are rabdare.